کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مقام اروپایی:انتظار دارم در یک یا دوهفته آینده توافق حاصل شود

یک مقام ارشد اتحادیه اروپا گفت: انتظار دارم در یک یا دوهفته آینده توافقی حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 18
کد خبر: ۱۲۲۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام ارشد اتحادیه اروپا امروز (جمعه) اعلام کرد: «من انتظار دارم در یک یا دوهفته آینده، توافقی حاصل شود. به نظرم اکنون متنی که روی میز داریم بسیار نزدیک به توافق نهایی است.»

به گزارش رویترز، این مقام اتحادیه اروپا که نامش فاش نشد اظهار داشت که اکثر موضوعات قبلاً توافق شده است. اما به عنوان یک اصل در این نوع مذاکرات، تا زمانی که همه طرف‌ها در تمام موضوعات به توافق نرسند، توافق نهایی صورت نمی‌گیرد و هنوز سوالات و چالش‌هایی وجود دارد که توافق بر سر آن‌ها دشوار است.

این مقام در ادامه به برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرد و مدعی شد که با این که ایران بار‌ها این موضوع را که به دنبال سلاح هسته‌ای است را رد کرده است، اما به دلیل سرعت بالای پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران، رسیدن به یک توافق ضروری است.

طرف‌های غربی مذاکرات وین با فشار بر ایران برای رسیدن به یک توافق بار‌ها به صورت دروغین برای مذاکرات وین ضرب الاجل اعلام کرده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در واکنش به انتشار برخی گزارش‌های خبری دروغ از وین واکنش نشان داد در توییتر خود نوشت: «توافق نهایی برای صدور مجوز بازگشت آمریکا به برجام با گزارش بی‌منبع تحریف‌شده‌ای که شایعه‌سازی کرده است، بسیار متفاوت خواهد بود. با نزدیک شدن به روز‌های پایانی، باید منتظر تحریف‌های بیشتری بود.»

هم اکنون هشتمین دور مذاکرات وین برای احیای توافق برجام پس از وقفه‌ای کوتاه در حال انجام است. مقامات ایرانی در این گفتگو‌ها بر لغو کامل تحریم‌ها متمرکز هستند و ضرب الاجل‌های غرب را فضاسازی برای دست کشیدن از پیشنهادات قانونی خود که بر اساس مفاد برجام است، عنوان می‌کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر